Top Blog Bootcamp

Leer stap voor stap hoe je een professionele blog begint

Hoi ambitieuze blogger! 💖

Dus jij wilt een professionele WordPress blog maken? Eentje die je kunt gebruiken om je expertise te laten zien, jezelf neer te zetten als influencer en om je producten of diensten op aan te bieden? Super, dan ben je hier aan het juiste adres! 🤩

Ik heb namelijk een gratis online cursus voor je gemaakt waarin ik je leer hoe je een professionele blog maakt in WordPress. Helemaal vanaf het begin. Van het bedenken van een goed onderwerp, tot het publiceren van je allereerste blogpost. Samen gaan we van niets naar iets.

And I get it. Een blog beginnen kan nogal overweldigend zijn. Het lijkt wel alsof je met minstens 1000 dingen rekening moet houden, en kennis moet hebben van HTML en CSS. 🤯 Maar wat als ik je zeg dat het eigenlijk wel meevalt?

Ook jij kan het. Echt waar. Ik ga je helpen door je alles stap voor stap te laten zien en uit te leggen. Gewoon in duidelijke taal, zodat het voor de grootste digibeten nog makkelijk te volgen is. 🤓 En als je klaar bent, heb je de basis neergezet voor een ijzersterke blog waarmee je geld kunt gaan verdienen.

Lijkt het je wat? Wacht dan niet langer! Schrijf je in en krijg direct toegang tot de cursus. 😁


Tot snel!


Cursus door


Anouk Broer
Anouk Broer

Hi! Ik ben Anouk, een ondernemer, online marketeer en communicatiespecialist die heeeel graag haar kennis met anderen deelt. Dit doe ik op mijn blog en in mijn online cursussen. Mijn doel is om ambitieuze vrouwen te helpen met het opzetten van een succesvolle én winstgevende blog. Meer weten?


"Ik vond de cursus heel duidelijk! Ik heb al de nodige ervaring met Wordpress, maar toch heb ik er dingen van kunnen leren, zoals bepaalde instellingen voor je blog.

Het was fijn om de presentatie erbij te zien en Anouk heeft een fijne stem om naar te luisteren! Ook niet onbelangrijk."

- Nikki

Veelgestelde vragen


Wanneer begint en eindigt de cursus?
De cursus begint en eindigt wanneer jij wilt! De cursus is namelijk helemaal op je eigen tempo te volgen, en je kan zelf bepalen wanneer je ermee begint en eindigt.
Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?
Hoe klinkt VOOR ALTIJD? Nadat je je hebt inschreven heb je ongelimiteerde toegang tot de cursus.
Is de cursus echt gratis? Geen verborgen kleine lettertjes?
Ja! De cursus is echt 100% gratis te volgen. In de cursus behandel ik wel enkele onderwerpen die geld kunnen kosten, maar het is aan jou of je er wat mee doet. Deze cursus is in ieder geval gratis en dat blijft het ook.